Nézd! Hang nélkül: Első nap Online Magyarul Teljes Film Indavideo

Wednesday, June 26, 2024 - Saturday, July 06, 2024

04:00 PM - 07:00 PM

Mozi Filmek | Hang nélkül: Első nap Teljes Film Magyarul 2024 Online Videa - Indavideo ☑ Hang nélkül: Első nap (2024) Filmek Online 4K - Ultra HD


▷▷ Teljes Film: Hang nélkül: Első nap (2024) Videa Magyarul


Hang nélkül: Első nap « Teljes Film Magyarul Online 2024 /Filmek Magyarul – Online Magyarul // Teljes Film Ingyen


Cselekmény : Hang nélkül: Első nap Teljes Film Magyarul - Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban.


▶️ Hang nélkül: Első nap (2024) ★★★★☆ 8.8 / 10


A streaming media (a magyar közbeszédben röviden streaming) egyidejű, vagy azonnali adatfolyam, általában tömörített multimédiás információ interneten keresztül való kézbesítése, amely a bináris számítógépes fájlformátumokhoz (például AVI) viszonyítva kevésbé célozza meg a videótartalom teljes hűségű visszaállítását, elsősorban az azonnaliságra összpontosít.


Ez a folyamatos adatátviteli technológia lehetővé teszi az adatok kisebb csomagokban ún. „packet”-ekben történő folyamatos („streaming”) közvetítését, amelyeket a beérkezésükkor azonnal egyenként értelmeznek. Ennek a „streaming” technológiának a hiányában, használat előtt, a teljes adathalmazt egyetlen nagy csomagban kellene letölteni az értelmezéshez.


A „streaming” formátum általában bitszinten definiált (ún. „bitstream”-ből tevődik össze), így ezeket folyamokat nem szükséges páros byte korlátokkal szinkronizálni, ellenben hagyományos média fájlformátumoknál ez kötelező követelmény.


A „streaming media” több összetevőből áll. Kódoló eszközök használatosak a média interneten keresztül történő szállítására alkalmas tömörítésre. A médiaszerverek teszik ezeket a tömörített fájlokat illetve adatfolyamatokat elérhetővé a nyilvánosság számára.


A kodekek szolgáltatják a megfelelő tömörítő/kibontó algoritmust a kódoló eszközök és lejátszók számára. A szervereken és a lejátszókon ugyanarra a protokollra van szükség a „streaming” adatok továbbítására.


Hang nélkül: Első nap 2024

Hang nélkül: Első nap teljes film magyarul

Hang nélkül: Első nap videa

Hang nélkül: Első nap indavideo

Hang nélkül: Első nap online filmek

Hang nélkül: Első nap online magyarul

No tickets available yet, check back soon!

Contact Organizer

Share Event